Pınar Selek
Pınar Selek’i Kerbela’da boğdurtmayacağız.
Pınar Selek’i, Kerbela’da Yezitlere boğdurtmayacağız!

Pınar Selek’in masumiyetine Allah’a inandığım kadar, kavi bir imanla inanıyorum.
İdeolojik düşüncesi ne kadar farklı olursa olsun, kendimden emin olduğumdan daha çok Pınar’ın her düşünceye, her vakıaya, her insana saf bir yürekle baktığına tanığım.
İnsana dair ne varsa, her yerde endişesini hissettiren, her büyütülmesi gereken hakikate şefkatle dokunan Pınar Selek’i tanıyor olmaktan dolayı da onur duyuyorum.
Bir insanın yaşatmak istediklerine karşın, yaşattıklarını katleden bir iftiraya kurban edilmesi kadar, vicdanı yaralayan başka bir şey olamaz.
Bir insanın, kendi elleriyle büyüttüğü insanî değerlerin katledini iftirasına muhatap olmak; yürekleri arındıran bir insana karşı yapılabilecek en büyük zulümdür.
Biz Pınar Selek’in masumiyetine, Meryem’in paklığı kadar inanıyoruz.
Biz Pınar Selek’in masumiyetine kadim kitapların gerçekliği kadar inanıyoruz.
Biz Pınar Selek’in masumiyetine, Ali’nin Muhammed’in Peygamberliğine inandığı gibi inanıyoruz.
Biz Pınar Selek’i İmam Hüseyin gibi; günümüzde de insanın önüne ideolojileri, imtiyazları geçiren her kim olursa olsun, kirlenmiş elleriyle Kerbela’da boğdurtmayacağız.
Biz Pınar Selek’in masumiyetine Cennet kadar inanıyoruz: Cennet’e giden yol insandan geçiyor; Pınar bir çok insanın yüreğinden geçmeyi başarmıştır.
Pınar’ın masumiyetine tanıklık ediyor olmak bile, bizler için bir zuldür.
Pınar Selek tanıyanlarının hepsine bir şeyler katan/öğreten öğretmendir.
Pınar Selek’in insanlık endişesi bizim için de bilinçlerimizin toparlanmasına, vicdanlarımızın diri kalmasına vesile olmuştur.
Pınar Selek’in bilinçlerimizdeki karşılığı, er ya da geç resmi makamlarca da tanınacak, kendisine onur nişanları verilecektir.
Pınar Selek’e iade-i itibarının verilmesi bu kez emsallerine yaşattıkları kadar da geç olmayacaktır; hepimiz bu itibarın en kısa sürede kendisine verilmesi için, takatimiz kalmayana kadar emek vereceğiz.
Yaşadığım çağda Pınar Selek’le bizleri tanıştıran tevafuka minnet duyuyorum, Allah’a hamd-ü senalarda bulunuyorum.
Yaşadığım çağda bir Müslüman’dan daha çok, Firavunlara, Nemrutlara, Ebu Cehillere, Yezitlere karşı mücadele veren Pınar Selek’i, hakiki sevgilerle selamlıyorum.
Allah, Pınar Selek’in yar ve yardımcısı olsun.  

Ahmet Şükrü Kılıç




Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process