Pınar Selek
Pınar Sevgidir, sevgiyi öldürmelerine izin vermiyorum

Aygül ERCE

Sevgili Pınar, seninle ilk defa yüz yüze Rennes’de tanıştık. Fransızların senin için düzenlemiş olduğu sunuma katılmış ve senin için bestelemiş olduğum şarkıyı söylemiştim. Dünya görüşünle, kitaplarınla, duruşunla etkilenmiş Fransızlar sana hayranlıkla sorular soruyorlar ve kocaman alkışlıyorlardı seni. Bundan onur duymuştum. Sonra İstanbul'da senin için düzenlenen Masal Pınarı etkinliğinde şarkını söyledim. O kadar çok insan geldi ki. Ne çok sevenin varmış.

Sesimle, müziğimle, yüreğimle yanındayım sevgili Pınar. Bu sadece senin davan değil, hepimizin davasıdır. Adil ve özgür bir Türkiye'ye hepimizin ihtiyacı var.

''Yürekten akan sözler yüreğe akar. Ağızdan çıkanlarsa bir kulaktan girer bir kulaktan çıkar'' der Pınar Selek ''Karganın Sırrı''adlı masalında. Pınar'ın o kocaman sevgi dolu yüreğini, samimiyetini, herkesi kucaklayan kocaman kollarını görmek için sadece masallarını okuyun.

Pınar Selek'in bombayla, silahla, kanla ilişkilendirilmesi beni utandırıyor ve isyan ettiriyor. Pınar Selek sevgidir, sevgiyi öldürmelerine izin vermeyeceğim. Yanındayım Pınar!!

Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process