Pınar Selek
Pınar'a tanığız...
Ben, Pınar kızımın (aslında annemin) Deneyimler Hangi Kapıları Açıyor çağrısıyla ''kadınlar arasına'' katıldım. 1924 doğumlu bir Cumhuriyet kadını, bir STK kurucusu, çalışanı (TKB), ülkesine ve yaşayan yaşamayan bütün değerlere gönül vermiş bir yaşlı kadın olarak kefilim ki: Pınar kızım, sevginin, saygının, özgürlüklerin, emeğin, değerbilirliğin, vefanın bu dünyada yaşayan birkaç temsilcisinden birisidir. 85 yaşında hâlâ ilerideki yıllarda proje üretmek için hazırım ve en çok istediğim şey Pınar ile beraber yine bir deneyimimi paylaşmak. Ben her zaman buradayım Pınar.
Neriman Teyzen.
Neriman Erduman - TKB Onursal Başkanı ----------------------------------------------------------------------
Ben Pınar’ı , sevgi emek pınarını rüyamda annesiyle tanıdım. Bana annesi tanıştırdı. Bunca zamandır düşüncenin ötesine nasıl geçebileceğimi ve yakarışlarımın sesini, tonunu, içeriğini nasıl değiştirebileciğimi düşünüp ancak bu yolu izlersem sesimi duyabileceğimi düşledim. Pınar’ın gözünde bir tebessum var edebilmek için neler yapabilirim? O 'na olan inancımı, sevgimi Pınar'ın her emeğe her insana her düşünceye olan saygısına olan saygımı, şimdiye kadar içimde saklayacağıma söz verdiğim yıllardan özür dileyerek paylaşmak istedim. En güzel melek, cadı olandır!! ... Hele Pınar size almışsa..
Begum Ablan
Begüm Yavuz - Türk Kadınlar Birliği Adalar Şb Onursal Başkanı ------------------------------------------------------------------
Bana çok şey öğrettin. Yaşamın, kendime uygun olan tarifleriyle mutlu yaşarken, ailemizin içinde varoldun. Ne iyi olmuş da varolmuşsun Pınar. İnsan benim gibi ; eskiden göremediği, farkedemediği birçok ''ses'' i duymaya başlıyor. Demek ki sesleri dinlemek lazımmış, dediğin gibi. Bizim ailemizin düşündüren kızısın ve herkesin seni düşunmesini, senin incitmekten korktuğun sinekleri, böcekleri, kuşları, kedileri ...karıncayı bile dinlemelerini istiyorum bütün insanlardan. Her zaman, ''nefes aldığım sürece'' seninleyim.
Sezai Abin
Sezai Yavuz
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process