Pınar Selek
Dayanışma Partisi
1.4.2014
O dokunuşun, o emeğin ve yüreğin tanıklığını 15 senedir yapıyoruz.

Gıyabında örülen Mısır Çarşısı komplosundan 16 senedir yargılanmakta olan, patlamanın bombadan değil de gaz kaçağından olduğunu doğrulayan 6 bilirkişi raporuyla 3 kez beraat ettiği halde, heyeti değiştirilen aynı mahkeme tarafından hukuka tamamen aykırı bir yolla beraati geri çekilerek ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm edilen Pınar Selek'e yönelik cadı avının durması, kendisine yönelik itibarsızlaştırma ve cezalandırma şeklindeki bu kirli bir tezgahın teşhir edilmesi için uğraşıyoruz. 

Strasbourg Üniveristesi'nde olağanüstü mansiyonla doktora derecesini alan Selek'in hayatını ve çalışmalarını özgürce ülkesinde ve aramızda sürdürmesi en temel isteğimiz.

Bu süreçte lolipoptan, pankarta, stickerdan, afişe çeşitli ihtiyaçlarımız ve Ankara'da görülecek davaya yönelik yol hazırlıkları için dayanışmak istedik. Hem "hala tanığız" diyen insanlar olarak bir araya gelip memleketten üstümüze çöken kötü ruh halini dağıtalım hem de platform ile dayanışalım diyerek bu özel geceyi düzenlemeye karar verdik. Siz yoksanız bir eksik kalırız.

Yer: Şarlo Cafe&Pub, Mis Sk. 5/5 Beyoğlu - İstanbul
Zaman: 4 Nisan 2014, 22:00

Hala Tanığız Platformu


Etkinliği Facebook'da bulabilirsiniz.
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process