Pınar Selek
La Lune Derneği Başkanı Davayı İzlemek İçin 24 Ocak'ta İstanbul'da
19.1.2013

Ben, Irène Tabellion. Strazburg feminist ve eşcinsel kadınlar derneği La Lune’nin başkanı ve Strazburg LGBTİ merkezi olan La Station’un başkan yardımsıyım.

Derneğimiz 32 yıldır Strazburg’ta faaliyet gösteriyor. Üyemiz Pınar Selek Strazburg’a geldiği günden beri derneğimizle birlikte çalışmaktadır.

Pınar Selek’in feminizmi ve azınlıklarla ilgili politik mücadeleleri bizim de mücadelemizin prensipleriyle birebir uyum içindedir. 

La Lune, ulusal ölçekte lezbiyen derneklerin kordinasyonunu sağlamakla birlikte Avrupa genelinde 40'tan fazla lezbiyen feminist grubun bağını oluşturur. Derneğimiz aynı zamanda Strazburg belediyesinin ayrımcılıkla mücadele ve kadın erkek eşitliği komisyonlarında da yer almaktadır.

Istanbul’da sizin yanınızda oluşumun sebebi derneğimizin ve benim Pınar Selek’e olan sınırsız desteğini adaleti engellemek isteyenlere göstermektir.

Pınar Selek’e desteğimiz, arkadaşlığımızı, inancımızı göstermek, onun özgürlük barış ve azınlık hakları için verdiği mücadeleye karşı duyulan etik bir sorumluluk ve toplumsal bir görevdir.
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process