Pınar Selek
Tanığız...

Pınar Selek’e sonsuz inancım var ve de tabi ki destekliyorum. Dayanışmaya sonuna kadar varım.
Belgin Çelik

Pınar Selek'e tanığım. Adalet için Pınar Selek, Pınar Selek için adalet!
Yağmur Karan

Biz Pınar Selek'i her zaman şiddet karşıtı bir araştırmacı, her zaman barış yanlısı bir aktivist olarak tanıdık. Daha önce beraat etmiş olduğu bir davadan, yeniden yargılanması kararına karşı Pınar Selek'in yanında yer alıyoruz. Pınar Selek'e tanığız ve Pınar Selek için adalet talep ediyoruz!
Büşra Yılmaz

Kadından, çocuktan, ezilenden yana hak mücadelecisi. "Damlayan su taşı deler" sabrıyla yürüdüğümüz yolda yol arkadaşı. Tarihler ötesinden gelen birikim ve dayanışma  ile yalnız olmadığını biliyorsun.
Sevgi Alpsen Binbir - Avukat

Pınar Selek'i Medyadan tanıyorum. O, Halkların Kardeşliği için mücadele eden ender insanlardan biridir. Suçlu olduğuna inanmıyorum.
İshak Karakaş - İş Adamı

Pınar Selek'in haksız ve anlamsızca yargılanmasını kınıyorum. Onu yazdıklarından, hayata duyduğu isyandan, sistemin yarattığı her türlü rezilliğe karşı çıkışından ve kadınlar-ezilenler-yoksullar cephesindeki tutarlı mücadele azminden dolayı tanıyorum-tanığıyım.
Tülay Koçak

Pınar Selek bizim için yani biz kadınlar aydınlar ve emekçiler için onurun ve direnişin bir simgesidir. Yapılmaya çalışılan bunca pis oyuna rağmen ayakta sapasağlam duran o güzel kadına; Pınar'a her adımında tanığım. Feminizme ve insanlığa kattığı derinlikle her zaman yanındayız.
Fulya Arman - İzmir, BKİ

Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Pınar Selek
Mahkeme Süreci Court Process